Cautare

1547 de rezultate pentru "regionala logan club mioveni" (2.53 secunde)
In aceste conditii, multi dintre doljenii care doresc sa se inscrie in programul de innoire a parcului auto de anul acesta pentru a-si cumpara un Logan sau un automobil produs la Daewoo Craiova va trebui sa se reorienteze catre alte marci pentru a sti ca au un loc asigurat.Loganul, cel mai cautatDesfasurarea Programului "Rabla" in anii 2005 si 2006 a aratat ca doljenii care s-au inscris in acesta, au fost interesati in primul rand de Logan sau automobilele produse de Daewoo.
Pretul unui Logan variaza intre 5.000 si 8.000 de euro, in conditiile in care un Logan nou costa intre 6.400 si 11.200 de euro, in functie de model, motorizare si dotari.
Succesul modelului Logan fabricat de Grupul Renault i-a determinat si pe partenerii de la Nissan ai constructorului francez sa-si anunte intentia de a ataca piata masinilor foarte ieftine.
Mahindra & Mahindra spera sa vanda 4.000 de masini din gama Logan, pe luna, incepand din august-septembrie, a anuntat patronul diviziei automobilistice a companiei indiene, Pawan Goenka.
„Dezvoltarea sectoarelor de distributie, logistica, transporturi si constructii sunt alti factori care ar putea stimula cresterea pietei de leasing“, a precizat Dumitrescu. 4.000 de Loganuri pe luna în IndiaMahindra & Mahindra spera sa vânda 4.000 de masini din gama Logan, pe luna, începând din august-septembrie, a anuntat patronul diviziei automobilistice a companiei indiene, Pawan Goenka, într-un interviu acordat agentiei Reuters.
Renault va prezenta in noiembrie modelul automobilului experimental Logan Renault eco2, realizat la fabrica din Pitesti a companiei franceze, la evenimentul Challenge Bibendum organizat la Shanghai de grupul Michelin, a anuntat constructorul auto.
Dacia Logan Pick-up.
Platforma Logan nu are tractiune 4x4, ci 4x2, iar cand vorbim despre un SUV ne putem gandi la un vehicul 4x4. De aceea, noul model Dacia va fi dezvoltat pe aceeati platforma Logan sau pe una usor modificata", sustine directorul comercial al Dacia, Jacques Daniel.
Dacia Sandero va fi disponibila in Romania cu o garantie de un an si jumatate, in limita a 100.000 de kilometri, in timp ce in alte state va avea trei ani de garantie, tot pana la 100.000 de kilometri, motivul acordarii unui interval mai scurt pe plan local fiind legat de costuri, scrie Mediafax."Dacia Sandero va avea aceleasi conditii de garantie ca Logan Sedan, din motive care tin de costuri.
Hyundai va produce incepand cu 2011, in Rusia, o masina low-cost pentru a-i face concurenta modelului Logan al Dacia-Renault, iar oficialii coreeni iau in calcul comercializarea modelului atat in statele emergente, cat si pe pietele din vestul Europei, potrivit autonews.com.
Dacia ia în calcul introducerea de cutii de viteze automate pe gama Logan, însa o decizie concreta în acest sens va fi luata în momentul în care va exista cerere suficient de mare pentru aceasta dotare.
Astfel, vanzarile modelului Logan au crescut cu 83,1% in Germania. In Rusia, modelul Logan a continuat sa inregistreze vanzari puternice in prima jumatate a anului, fiind comercializate nu mai putin de 25.
Deputatul PSD, Dumitru Chirita, a anuntat astazi ca se solicita de la ANRMAP scrisoarea prin care a facut o derogare pentru ca Ministerul Turismului sa poata achizitiona cele 9 Dacia Logan, desi pretul depasea suma prevazuta in bugetul Ministerului Turismului.
Dacia City va avea patru locuri si patru usi, urmand sa preia elemente de le modelele Logan si platforma de la a doua generatie a Renault Clio.
Solutia cea mai la indemana pentru achizitionarea unui autoturism nou este creditul auto, care se poate intinde si pana la 10 ani. • Cel mai ieftin model Logan costa putin peste 26.700 lei, echivalentul a 6.250 euro.
"Cele trei victime din masina Logan ar fi putut fi azi in viata daca o decizie de ultim moment nu le-ar fi pecetluit soarta. Magda Draghici si Ioan Garbis aveau fiecare masini de teren, dar au decis sa mearga cu Dacia Logan la insistentele lui Stefan Balogh.
Sandero are cel mai mare succes dintre modelele Dacia, urmat de Duster si Logan MCV. ... Logan MCV 4.310 unitati 4.
Tyler Labine, Deborah Ann Woll, Taylor Russell, Logan Miller, Jay Ellis Gen film: ... In film joaca Taylor Russell, Logan Miller, Deborah Ann Woll, Jay Ellis, Tyler Labine, Nik Dodani si Yorick van Wageningen.
Nu fac reclama la masini, dar daca iti cumperi Logan, mergi cu Logan, daca iti cumperi un Mercedes, ai alt confort.
- in ziua de 11.03.2010, ora 09.30, prin fortarea butucului de la portiera dreapta fata, a sustras dintr-un autoturism marca Dacia Logan, parcat in str.
google-analytics.com